1-3 DAGES LEVERING

Afhent og returner i butik

Fri Fragt over 400 DKK ellers 39DKK

Karmameju

Perfume POWDERBLOOM, 50ml

DKK 700,00
På lager
BESKRIVELSE

50 ML
POWDERBLOOM EAU DE PARFUM
Intim, autentisk og fredfyldt. POWDERBLOOM Eau de Parfum er en hyldest til den overdådige muse, vi alle har i os. Dybeblomsternoter og let, pudret dekadence vækker sprudlende styrke. Elegante aromaterapeutiske lag udfolder sig i et varmt, men let og sanseligt chypre masterblend.
POWDERBLOOM Eau de Parfum er en sofistikeret, overdådig sammensætning af udsøgte blomsternoter, let citrus, træ, harpiksog pudrede aldehyder. Komponeret i tre forførende lag, udgør POWDERBLOOM en sjælden aromaterapeutisk duft, der er skabt af Karmameju og vores engelske mesterparfumør.
Sensuel og gådefuld, jordbunden og samtidig et opløftende pust af lethed og friskhed. POWDERBLOOM er skabt for at få dig til at føle dig stærk, vidunderligt feminin og fri.

Topnote /
Åbningen af parfumen løfter legende sløret for lyse topnoter, der består af frisk, grøn bergamotte, aromatisk angelikarod og rolig kamille i smuk harmoni med spirituel, balsamisk frankincense og forførende ylang ylang.

Mellemnote /
Det første indtryk af POWDERBLOOM fører sanserne videre ind i parfumens flirtende midte, hvor kostbar bulgarsk rose, rosengeranie, dekadent lindeblomst og neroli udfolder sig i sensuelle og varme mellemnoter.

Bundnote /
En gådefuld og dyb bund afrunder parfumen majestætisk med rustikke, jordvarme, ravnoter fra harpikset labdanum og søde cedertrænoter.Parfumen fuldendes af duftfrembringende aldehyder - en forførende gnist der antænder POWDERBLOOM, og får den til at sprudle som champagne.

Hvis du har spørgsmål til produktet, kan du kontakte os på info@apokevejle.com

Du vil måske også kunne lide disse styles