Returnering

Skulle de fremsendte varer ikke leve op til dine forventninger, kan du sende din ordre retur og få pengene tilbage. Husk at vedlægge kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb. Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning. Du er velkommen til at bruges vores returlabel, som er sendt med da du modtog pakken. Hvis du vælger at bruge denne returlabel fratrækker vi kr. 45,- fra din returtotal. Hvis du vælger ikke at bruge vores returlabel, skal returvarer sendes til nedenstående adresse:

A´poke
Løversysselvej 1A
7100 Vejle
Denmark

OBS! Skotøjsæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, men pakkes ind ved returnering. Varerne skal returneres med originale mærker m.m. Ved tilbagelevering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Returpakker skal sendes med omdeling eller bruge vedlagte GLS Returlabel:
Du vælger selv hvilke fragt-/pakkefirma du vil benytte i forbindelse med returnering af din vare. Dog modtager vi ikke pakker sendt retur med DAO via guloggratis, da de bliver leveret i pakkeshop, som vi ikke har mulighed for at hente. Vi anbefaler at bruge Postnord eller GLS. Vi anbefaler, at du sender din returpakke med Track and Trace, hvis der skulle opstå forsinkelse eller udeblivelse af pakken, er der mulighed for at spore denne. Vi accepterer ikke returpost sendt til postbutik eller pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender, hvorefter den må sendes på ny (med omdeling). Alle udlæg i sådanne situationer pålægges afsender. Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke. Ved brug af vores GLS Returlabel, fratrækker vi kr. 45,- for din returtotal.

Returnering i fysisk butik:
En vare købt på webshoppen, kan også returneres i vores fysiske butik, Søndergade 3, 7100 Vejle eller Webshop, Løversysselvej 1A, 7100 Vejle. Husk at medbringe din ordrebekræftelse.