CHRISTMAS SALE

I vores store Christmas Sale finder du en masse skønne styles til nedsat pris. Du sparer minimum 40% på et stort udvalg af varer.

1-3 dages levering

Fri fragt over 400 kr.

Bestil senest 20.dec. kl.12.00 for levering inden jul

1-3 dages levering
Fri fragt over 400 kr.
Byt julegaver frem til 8. januar 2024
Bestil senest 20.dec. kl.12.00 for levering inden jul

Byt julegaver frem til 8. januar 2024


Reklamation


Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt, og inden for 1 måned efter fejlen er opdaget.
Du kan reklamere ved at kontakte os på tlf. +45 28 83 85 83 eller via mail til info@apokevejle.com. Skriv gerne reklamation i emnefeltet og giv en detaljeret beskrivelse af manglen på varen, samt vedhæft gerne flere billeder af manglen. Vores reklamationsansvarlig vil herefter hurtigst muligt vurdere sagen, og om varen skal sendes retur til viderebehandling hos leverandøren.
Vær opmærksom på, at du altid skal kontakte os inden din reklamation evt. skal sendes retur.

Varen sendes retur til:
A´poke
Løversysselvej 1A
7100 Vejle
Danmark

Du kan printe en returlabel her ved at logge ind med e-mail og fakturanr. Bemærk, at det kun er muligt ved vare købt online på www.apokevejle.com og ikke for vare købt i butikken. Kontakt da kundeservice.

Returpakker skal sendes med omdeling
Du vælger selv hvilket fragt-/pakkefirma du vil benytte i forbindelse med returnering af din vare. Vi anbefaler blot, at du sender din returpakke med Track and Trace, hvis der skulle opstå forsinkelse eller udeblivelse af pakken, da det så vil være mulighed for at spore denne.
Vi accepterer ikke returpost sendt til postbutik eller pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender, hvorefter den må sendes på ny (med omdeling). Alle udlæg i sådanne situationer pålægges afsender. Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Returnering i fysisk butik
Reklamationer kan også afleveres i vores fysiske butik, Søndergade 3, 7100 Vejle. Husk at medbringe din faktura/kvittering.