1-3 dages levering

Fri fragt over 400 kr.

1-3 dages levering
Fri fragt over 400 kr.
Afhent & returner i butik

Afhent og returner i butik

Om A'poke
A´POKE

A´poke er en livsstil butik i hjertet af Vejle.

Butikken blev grundlagt af Tina Fuglsang og Lone Haugaard. Begge har vi en baggrund indenfor modebranchen bla. som butikschef og sælger.
Vi mødtes i 2006 i forbindelse med vores jobs og siden da har vores veje ofte krydset. Vi har altid haft en rigtig god og fantastisk kemi og blev med tiden gode sparringspartnere.
Lysten til at skabe et særligt univers udviklede sig igennem barselsbesøg i Lone´s køkken. Forståelsen for hinandens styrker, vores visioner, drømme og kreative tanker blev til A´poke.
Et rum hvor man kunne blive inspireret, mærke den personlige service og føle sig hjemme ♥︎

Drevet af vores stædighed, og vilde ideer var vi heldige at det gamle apotek i marts 2016 kunne danne rammen omkring A´Poke butikken.
Nænsomt renoverede vi butikken med et mekka af skæve ideer, sjove påfund, nyeste trends og ikke mindst hygge og hjerterum ♥︎

Senere i April 2017 åbnede vi vores webshop og sammen med butikken i Søndergade, har vi idag mulighed for servicere alle i hele landet samt udlandet.

Vi sætter en ære i at vælge alle vores brands med stor omhu, ligesom hver er nøje udvalgt ud fra trends, gode pasform og kundernes behov.
Universet er kantet råt look mikset med det lækre bløde feminine look. Vi har et skønt mix af farver, kontraster og unikke prints og vi elsker at kombinere og lege med forskellige sammensætninger. Med vores hjerter, passion, erfaring og ikke mindst mavefornemmelser har vi forsøgt at skabe vores bud på en butik og webshops, hvor man kan finde lige netop det man står og mangler eller bare ikke kan undvære i sin garderobe. Om det er til fest, ferie eller hverdag, kan du altid finde det hos os.

Vi brænder for at hjælpe og skabe kundernes egen personlige look, uanset figur, type og alder. Sprede glæde og inspirer vores kunder. Hos os er der altid et bredt og spændende udvalg af modetøj til kvinder såsom t-shirts, strik, bluser, nederdele, bukser, jeans og kjoler mm. I alle prisklasser, samt lækkert modetilbehør som sko, tasker, smykker over til undertøj, bikinier, dufte, bolig interiør og lækkerier til ganen.

I webshoppen og i butikken står vi altid klar ved telefonerne, mail og den personlige kontakt, til at hjælpe jer og vi går ikke på kompromis for at finde det helt rigtige til netop dig. ♥︎♥︎♥︎

Vi vil meget gerne takke vores dejlige kunder for den store fantastiske opbakning i har givet os, det er vi dybt taknemmelig og stolte af, og uden jer var vores drøm aldrig blevet til virkelighed !

A´poke vores hjerterum ♥︎

Kærligst Tina & Lone