10% rabat på din første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på de nyeste tendenser, tilbud, events mm. Samtidig sparer du lige nu 10% på din første ordre over 400 kr. Bemærk venligst, at rabatten ikke gælder i forvejen nedsatte varer.

Nyhedsbrev

Modtag e-mails med nyheder og tilbud.

1-3 dages levering

Fri fragt over 400 kr.

1-3 dages levering
Fri fragt over 400 kr.
Fragt fra 39 kr.
Afhent & returner i butik

Afhent og returner i butik

Karmameju

Når du vælger Karmameju, vælger du en REN, NATURLIG og EFFEKTIV hudpleje.
UDEN parabener, Phtalater, silikone, glycoler, mineralsk olie, farve- og duftstoffer. Det er altså helt naturlige ingredienser og rent hudpleje til dit ansigt og krop. Du skal passe god på din krop og hud, pleje og holde den sund. Dette er Mette Skjærbæk's højeste ønske for Karmameju. Din naturlige skønhed og sundhed stråler frem gennem din hud de terapeutiske hudplejeprodukter.
Karmameju specialisere sig i alt hvad du har behov for indenfor velvære; bodyscrub, cremer, lotions, olier til badekøber, børster og svampe. Hele sortimentet i det samme naturlig plejende udgangspunkt.
Hos A'poke mener vi at alle kvinder skal have ret til selvforkælelse og pleje i den travle hverdag. Derfor tilbyder vi dig et stort udvalg af bla. Karmameju's eksklusive cremer og olier, så du kan tilføje din krop masser af kærlighed og omsorg hver dag. Udforsk sortimentet, bliv klogere på de forskellige produkters egenskaber og udvælg din favorit.
< 1 2 >
< 1 2 >