Har du fokus på detaljen?

Se det store udvalg af Hype the Detail nylonstrømper og vær klar til sæsonens festligheder.
Find dem her

1-3 dages levering

Fri fragt over 400 kr.

1-3 dages levering
Fri fragt over 400 kr.
Fragt fra 39 kr.
Afhent & returner i butik

Afhent og returner i butik

Persondatapolitik


Generelt
Den 25. maj 2018 træder en ny Persondatapolitik til. Denne politik omhandlervores behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik"),hvorledes Apokevejle.com indsamler og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikkengælder for personoplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med et købhos Apokevejle.com, en henvendelse vedrørende et af vores produkter, eller somvi indsamler via apokevejle.com.

Apoke Vejle er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse kanske via kontaktoplysningerne anført nedenfor:

A´poke ApS
Løversysselvej 1A


7100 Vejle
Danmark
CVR-nr.:DK37218936


info@apokevejle.com

Hvad bruges dine oplysninger til
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, samt at kunneadministrere dine rettigheder til at kunne returnere og reklamere, har vi brugfor at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og kunnetilbyde dig vores services.

Apokevejle.com indsamler og behandler dine persondata når du besøger voreshjemmeside, gennemfører et køb af vores produkter, opretter en kundekonto,anmelder vores hjemmeside, ved kontakt på vores mail, ig eller fb. Profil,eller ved reklamation.

Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav,eventuelt opståede retskrav, bogføring og regnskab. Ved køb på apokevejle.comindsamles IP-adressen med det formål at varetage vores interesse i at kunneforhindre svig.

Hvilkepersonoplysninger indsamler vi:
Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, varehistorik.

Dine oplysninger om, hvilke varer du har købt registreres hosApokevejle.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes, jf.bogføringslovens §10.

Personoplysninger sælges ikke til tredjemand og vi overfører ikke dinepersondata til tredjelande.

Hvem kan vi dele dine oplysninger med
Vi kan dele oplysninger om dig med vores fragtfirma, som pt. er GLS medhenblik på levering af din bestilling på apokevejle.com

Det kan være samarbejdspartnere til levering af it-services(databehandlere), der behandler oplysninger på vores vegne. Vi anvendereksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift af systemer ogforbedringer af apokevejle.com, Analyse- og segmenteringsplatforme, såsomGoogle Analytics, Facebook Buiness Manager eller Google Adwords.

Hvor lagres dinepersonoplysninger
Vi har vores webshop gennem Sumpshop og betalingssystem igennem Nets, derfungerer som vores databehandler. Dine oplysninger vil derfor blive opbevarethos Sumoshops servere i Danmark.

Godkendte databehandlere
Følgende virksomheder håndterer data for Apokevejle.com. Alle er GDPRgodkendte:

Google, mailchimp, facebook,trustpilot, sumoshop, GLS, Mobilepay, Nets.eu

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger
Dine oplysninger om, hvilke varer du har købt registreres hosApokevejle.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes, jf.bogføringslovens §10.

Hvilke sikkerhedsforanstaltninger har vi truffet
Hos Apokevejle.com gør vi vores bedste for at passe godt på dinepersonoplysninger.

Vi sikre dine personoplysninger gennem tekniske sikkerhedsforanstaltningermed henblik på at beskytte dine oplysninger mod uvedkommendes adgang,manipulation, destruktion/sletning eller tab af oplysninger.

Hvilke rettigheder har du
Som kunde hos Apokevejle.com har du som registreret kunde altidret til at sende dine indvendinger mod registreringen, samt indsigt ogberigtigelse af dine oplysninger på apokevejle.com. Disse rettigheder har duefter persondataloven.

Du kan til enhver tid anmode om at få dine personoplysninger hos Apokevejle.com slettet.

Hvis du mener at Apokevejle.com behandler dine personoplysningerulovligt, har du mulighed for at indgive en klage til det danske Datatilsyn.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, ellerat vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, bedes du sende enmail til kundservice: info@apokevejle.com




Opdateret 24. maj 2018.