Basic Styles - Et must til din basis garderobe

Har du styr på din basis garderobe? Bluser med lange ærmer, t-shirts med korte ærmer, basistoppe uden ærmer eller med diskret turtleneck er nogle af de styles, der kan skabe en god basisgarderobe, som gør, at din tøj-krise er reddet, før den opstår. Se vores store udvalg af basis toppe, t-shirts, kjoler og leggings og opdater din garderobe med uundværlige basis styles, der kan sættes sammen med resten af din garderobe.

1-3 dages levering

Fri fragt over 400 kr.

1-3 dages levering
Fri fragt over 400 kr.
Fragt fra 39 kr.
Afhent & returner i butik

Afhent og returner i butik

Marie Monin

Marie Monin, er et nyt eksklusivt dansk sko mærke. Designet er klassisk og elegant og er rettet mod stilbevidste kvinder, der værdsætter tidsløst design og specielle detaljer.
Marie Monin navnet stammer fra Frankrig og inspireret af den kvindelige spion Virginia Hall, der støttede den franske modstandsbevægelse under 2. verdenskrig. Hun har flere kodenavne og et af dem var "Marie Monin"
Med hjerte, visdom og et stort mod, gjorde hun en betydelig forskel, og på grund af stor beundring af hendes blev sko mærket Marie Monin skabt.
Marie Monin sko er alle håndlavet og producere kun i Italien og Danmark. Hver par stiletter håndbæres igennem hele processen af 1 person, fra start til slut. Alt med stor omhyggelighed.
Det tager 8 timer at hånd sy hver par stiletter samt efterfølgende skal de hvile i 24 timer, inden de må pakkes og sendes.