10% rabat på din første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på de nyeste tendenser, tilbud, events mm. Samtidig sparer du lige nu 10% på din første ordre over 400 kr. Bemærk venligst, at rabatten ikke gælder i forvejen nedsatte varer.

Nyhedsbrev

Modtag e-mails med nyheder og tilbud.

1-3 dages levering

Fri fragt over 400 kr.

1-3 dages levering
Fri fragt over 400 kr.
Fragt fra 39 kr.
Afhent & returner i butik

Afhent og returner i butik

Marie Monin

Marie Monin, er et nyt eksklusivt dansk sko mærke. Designet er klassisk og elegant og er rettet mod stilbevidste kvinder, der værdsætter tidsløst design og specielle detaljer.
Marie Monin navnet stammer fra Frankrig og inspireret af den kvindelige spion Virginia Hall, der støttede den franske modstandsbevægelse under 2. verdenskrig. Hun har flere kodenavne og et af dem var "Marie Monin"
Med hjerte, visdom og et stort mod, gjorde hun en betydelig forskel, og på grund af stor beundring af hendes blev sko mærket Marie Monin skabt.
Marie Monin sko er alle håndlavet og producere kun i Italien og Danmark. Hver par stiletter håndbæres igennem hele processen af 1 person, fra start til slut. Alt med stor omhyggelighed.
Det tager 8 timer at hånd sy hver par stiletter samt efterfølgende skal de hvile i 24 timer, inden de må pakkes og sendes.