Summervibes med Havaianas

De klassiske flip flops fra Havaianas er et must haves år efter år. Havaianas ikoniske flip flops er designet med funktionalitet, komfort og design for øje, og kan bruges til alle dine outfits. Find din favorit her og spred summervibes.
Find din favorit her

1-3 dages levering

Fri fragt over 400 kr.

1-3 dages levering
Fri fragt over 400 kr.
Fragt fra 39 kr.
Afhent & returner i butik

Afhent og returner i butik

Marie Monin

Marie Monin, er et nyt eksklusivt dansk sko mærke. Designet er klassisk og elegant og er rettet mod stilbevidste kvinder, der værdsætter tidsløst design og specielle detaljer.
Marie Monin navnet stammer fra Frankrig og inspireret af den kvindelige spion Virginia Hall, der støttede den franske modstandsbevægelse under 2. verdenskrig. Hun har flere kodenavne og et af dem var "Marie Monin"
Med hjerte, visdom og et stort mod, gjorde hun en betydelig forskel, og på grund af stor beundring af hendes blev sko mærket Marie Monin skabt.
Marie Monin sko er alle håndlavet og producere kun i Italien og Danmark. Hver par stiletter håndbæres igennem hele processen af 1 person, fra start til slut. Alt med stor omhyggelighed.
Det tager 8 timer at hånd sy hver par stiletter samt efterfølgende skal de hvile i 24 timer, inden de må pakkes og sendes.