Basic Styles - Et must til din basis garderobe

Har du styr på din basis garderobe? Bluser med lange ærmer, t-shirts med korte ærmer, basistoppe uden ærmer eller med diskret turtleneck er nogle af de styles, der kan skabe en god basisgarderobe, som gør, at din tøj-krise er reddet, før den opstår. Se vores store udvalg af basis toppe, t-shirts, kjoler og leggings og opdater din garderobe med uundværlige basis styles, der kan sættes sammen med resten af din garderobe.

1-3 dages levering

Fri fragt over 400 kr.

1-3 dages levering
Fri fragt over 400 kr.
Fragt fra 39 kr.
Afhent & returner i butik

Afhent og returner i butik

GLACIAL

GLACIAL er et svensk mærke fra Stockholm. Med en vision om at reducere forbruget af plastflasker, har Glacial udviklet en stålflaske der holder din drikke kold i 24 timer og varm i op til 12 timer.

Vi har mellem 5 og 13 millioner tons plastik flyder rundt i verdens oceaner hvert år. Dette optages af havfugle, fisk og andre organismer, og i 2050 vil havet indeholder mere plast end fisk, ifølge forskning fra Ellen MacArthur Foundation. Eksperter advarer om, at disse mikroplastik organismer allerede kommer ind i vores mad.

Så hvis du har mulighed, undgå plastflasker og altid drikke vand fra hanen!. Det vil være et lille men væsentligt skridt på vejen til at forbedre miljøet og alles fremtid.

GLACIAL er fremstillet i høj kvalitet 18/8 rustfrit stål. BPA-fri og ikke-giftig. Dobbeltisoleret for maksimal isolering og stopper kondens på ydersiden.