10% rabat på din første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på de nyeste tendenser, tilbud, events mm. Samtidig sparer du lige nu 10% på din første ordre over 400 kr. Bemærk venligst, at rabatten ikke gælder i forvejen nedsatte varer.

Nyhedsbrev

Modtag e-mails med nyheder og tilbud.

1-3 dages levering

Fri fragt over 400 kr.

1-3 dages levering
Fri fragt over 400 kr.
Byt julegaver frem til 7.januar 2023
Afhent & returner i butik

Byt julegaver frem til 7. januar 2023


Afhent og returner i butik

GLACIAL

GLACIAL er et svensk mærke fra Stockholm. Med en vision om at reducere forbruget af plastflasker, har Glacial udviklet en stålflaske der holder din drikke kold i 24 timer og varm i op til 12 timer.

Vi har mellem 5 og 13 millioner tons plastik flyder rundt i verdens oceaner hvert år. Dette optages af havfugle, fisk og andre organismer, og i 2050 vil havet indeholder mere plast end fisk, ifølge forskning fra Ellen MacArthur Foundation. Eksperter advarer om, at disse mikroplastik organismer allerede kommer ind i vores mad.

Så hvis du har mulighed, undgå plastflasker og altid drikke vand fra hanen!. Det vil være et lille men væsentligt skridt på vejen til at forbedre miljøet og alles fremtid.

GLACIAL er fremstillet i høj kvalitet 18/8 rustfrit stål. BPA-fri og ikke-giftig. Dobbeltisoleret for maksimal isolering og stopper kondens på ydersiden.