1-3 dages levering

Fri fragt over 400 kr.

1-3 dages levering
Fri fragt over 400 kr.
Afhent & returner i butik

Afhent og returner i butik

Gestuz

GESTUZ er en blanding af feminine og cool kollektioner af tøj indenfor maxikjoler, blazere, jeans, skjorter til stiletter og accessoires. Brandet er etableret i 2008 af Sanne Sehested. Det er et højkvalitet tøj til den nutidige kvinde, så du kan føle dig godt tilpas. Stilen er elegant og underspillet, som får dig til at føle selvsikker, og du kan hvile i dig selv med items fra GESTUZ. Den enkle og skandinaviske stil med smukke feminine detaljer, gør dit look sikkert, og du vil blive glad for at have det i din garderobe. Brandet byder på alt hvad du som moderne kvinde skal bruge til både hverdag og fest. En kjole kan styles op og ned alt efter om du styler den med sneakers eller de høje hæle. Med tøjet kan du blive klædt smukt og feminint på, og ligne den million du er.
Brandet er skarp på den kommende sæsons trend, og vi giver dig nyhederne hurtigt, så du kan være first-mover indenfor de nyeste farver og designs.
Hos A'poke er vi stolte af at være forhandlere og har samlet et stort udvalg, så du kan blive klædt på fra inderst til yderst, fra top til tå. GESTUZ passer perfekt ind i vores sortiment, så du kan kombinere det med andre brands. Du får altid den nyeste kollektion fra GESTUZ hos A'poke. Så følg med på siden og bliv opdateret på den nyeste mode.
< 1 2 3 >
< 1 2 3 >