Støt en god sag sammen med Apoke

Ved at købe varer markeret med Støt Brysterne, donerer vi automatisk 20% af dit køb i hele uge 40 til Støt Brysterne. Du skal blot vælge dine favoritter på linket nedenfor, så klarer vi resten i en god sags tjeneste.
Find dem her

1-3 dages levering

Fri fragt over 400 kr.

1-3 dages levering
Fri fragt over 400 kr.
Fragt fra 39 kr.
Afhent & returner i butik

Afhent og returner i butik

By Thiim

By Thiim er et dansk smykkebrand etableret af Mette Thiim Andersen, som designer smukke smykker med glasperler, natursten og i 24kt forgyldt sterlingsølv. Alle smykker er håndlavet i en formidabel kvalitet, som du kan bære med glæde og kærlighed. By Thiim's sortiment består af øreringe, armbånd og vedhæng - alle i smukke farver, der vil være det perfekte accessoires til at personliggøre dit look. De kan være med til, at give din styling et nyt look, alt efter om du skal til et vigtigt møde eller weekenden byder på fest. Du får smykker du kan kombinere og sammensætte som du vil, idet de udtryksmæssigt hænger sammen. Hvert smykke er elegant med fokus på placeringen af detaljerne, der er med til at gøre dem unikke.
Hos A'poke udvælger vi nøje vores favorit items, så du kan være sikker på at webshoppen og butikken er spækket med lækre musthaves fra By Thiim.
< 1 >
< 1 >